Δωμάτια & Σουίτες στα Καλάβρυτα
Καλώς ήλθατε στο Finday Suites, ένα ξενοδοχείο στους πρόποδες του Χελμού. Σε ένα κτήμα 6 στρεμμάτων στον ομώνυμο λόφο και μόλις 800μ. από το κέντρο της πόλης απλώνονται τα σπιτάκια του Finday Suites eco Boutique Hotel, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο κτίρια και συνδέονται με εξωτερικούς διαδρόμους και σκαλοπάτια που πλημμυρίζουν με τις μυρωδιές από τα πλατάνια, τις δάφνες, τις καστανιές, τις αμυγδαλιές και τις κυδωνιές.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διακρίνονται σε τρεις τύπους. Απλό δίκλινο δωμάτιο (Standard Double Room), τετράκλινο ένας χώρος σε μορφή στούντιο (Superior Room) και στις σουίτες δύο χώρων με τζάκι (Deluxe Apartment).

 Το ξενοδοχείο αποτέλεσμα οικογενειακής προσπάθειας σας φιλοξενεί στους χώρους του και σας εξασφαλίζει άνεση και  σπιτικές γευστικές απολαύσεις … έτσι ώστε να νιώσετε σαν να έχετε έρθει στο δικό σας σπίτι στο βουνό.

Το  Finday Suites eco Boutique Hotel σχεδιάστηκε με σκοπό να σας χαλαρώσει, να σας εντάξει σε ένα ήσυχο και ξεκούραστο περιβάλλον ώστε να αφεθείτε και να εναρμονιστείτε με την φύση του. Όλα τα δωμάτια και τα διαμερίσματα είναι μοναδικά με διαφορετική επιλογή χρωμάτων, σχεδίων και επίπλων.  

Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει στο boutique ξενοδοχείο των Καλαβρύτων και απολαύστε τις διακοπές σας.

* Κάντε ηλεκτρονική Κράτηση 

* Ενημερωθείτε για το Ελληνικό μας Πρωινό  
*Ενημερωθείτε για την εγκατάσταση Γεωθερμίας 
* Επικοινωνήστε μαζί μας

* Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook