Ταξίδια και Εμπειρίες

Πως να μετατρέψετε το ταξίδι σας στα Καλάβρυτα σε μια όμορφη εμπειρία...  

Τι άλλο θα μπορούσαμε να προτείνουμε στους λάτρεις των χειμερινών σπορ… το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σας περιμένει ανανεωμένο για εμπειρίες που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους!

 

Πεζοπορήστε στο φαράγγι του Βουραϊκού! Κάθε χρόνο το Μάιο διοργανώνεται από το Σύλλογο Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Καλαβρύτων, το Πανελλήνιο Πέρασμα με τη συμμετοχή εκατοντάδων ορειβατών και πεζοπόρων.

 

Αν είστε λάτρεις του ποδηλάτου τότε οι διαδρομές για εσάς είναι απεριόριστες. Μία από αυτές είναι ο γύρος της λίμνης Τσιβλού, που αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό χωρίς να χρειάζεται να είστε εξπέρ του είδους.

 

Ορειβασία εκεί που οι μύθοι οργιάζουν και η φύση ακολουθεί! Στύγα, κόρη του Ωκεανού και της Θέτιδος. Εκεί ορκίζονταν όλοι οι θεοί, ακόμη και ο Ήλιος.  Το όνομα της προκαλούσε φόβο σε θεούς και ανθρώπους.

 

Εάν προτιμάτε μόνο το καλοκαίρι για τις διακοπές και δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε την δροσιστική επαφή με το υγρό στοιχείο, δράστε εναλλακτικά! Οι ποταμοί Λάδωνας και Ερύμανθος μπορούν να γίνουν μία από τις επιλογές σας για κανό, καγιάκ ή ράφτινγκ.

 

Πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος, μοιάζουν με τεράστια και πολύχρωμα πουλιά που αιωρούνται στον ουρανό. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται, ποτέ σας να δοκιμάσετε να απογειωθείτε με ένα αλεξίπτωτο πλάγιας αξίζει σίγουρα να θαυμάσετε αυτούς που το τολμούν.

 

Προς τιμή του αρχαίου Έλληνα αστρονόμου το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ονομάστηκε Αρίσταρχος και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.340 μ στην κορυφή του Χελμού. Το τηλεσκόπιο δεν είναι επισκέψιμο, μπορεί κανείς όμως να φτάσει μέχρι εκεί, τους καλοκαιρινούς μήνες μόνο, ακλουθώντας το δρόμο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στη συνέχεια τον επαρχιακό χωματόδρομο που φτάνει στην κορυφή.

 

Διαδρομές, για όσους αγαπούν τις εκδρομές με αυτοκίνητο εντός και εκτός δρόμου έχουμε να σας προτείνουμε πολλές, γι΄αυτό μόλις φτάσετε ρωτήστε μας, ώστε να σας προτείνουμε μια διαδρομή ανάλογη με τη διάθεση, τα γούστα  άλλα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας.

*Επιλέξτε σε ποιο Δωμάτιο ή Σουΐτα θα θέλατε να φιλοξενηθείτε

* Κάντε ηλεκτρονική Κράτηση 

* Ενημερωθείτε για το Ελληνικό μας Πρωινό  
*Ενημερωθείτε για την εγκατάσταση Γεωθερμίας 
Επικοινωνήστε μαζί μας

* Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook